Ik zou graag willen weten wat u van mijn rijschool en/of website vindt. Laat uw opmerkingen achter in dit openbare gastenboek
als u uw mening met andere bezoekers wilt delen.

Het gastenboek zal iedere dag door mij bekeken worden. Berichten die niet op mijn site passen worden direct verwijderd. Hierbij denk ik aan ongepast taalgebruik en andere vormen van wangedrag. Hopelijk is dit niet nodig en houden jullie het gastenboek leuk en netjes. 

Wat is het kleinste dier?:

1 mier

2 mus

3 olifant

4 aap
Een waarde is verplicht.Ongeldige notatie.alleen cijfer invullen ivm SPAM en "ik ben geen robot" aanvinken

 

Naam:
Juul Alards
Date:
24/05/30
Opmerking:
Ha Frans, bedankt voor de leuke maar vooral ook de leerzame lessen. Ik heb leuke tijd gehad maar vooral veel geleerd. De eennalaatste les zullen we maar vergeten;)Naam:
Maud Tacken
Date:
24/03/06
Opmerking:
Ha Frans, Bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen.Naam:
Wessel van Deelen
Date:
24/02/27
Opmerking:
ha frenske oellewapper (dat moest ik van Nienke zeggen) nienke en ik zijn jou heel erg dankbaar voor de grappige babbels ondertussen het rijen, ook zijn we natuurlijk meer dan dankbaar voor het coachen hoe wij in godsnaam auto moesten rijden. De 42 uur zo iets zijn vermakelijk geweest: van het leren hoe te schakelen naar het scheuren door de bochten op de parkeerplaats bij de intershalet, van het hebben over hoe Feyenoord (zogenaamd) een fantastische club is tot 15 minuten bij een stoplicht staan die maar niet groen wordt. Frenske heel erg bedankt voor de rijlessen en zonder jou kon ik waarschijnlijk niet de 1e keer slagen. Je krijgt deze week nog een keer een mooie pak merci door de brievenbus dus hou die maar goed in de gaten. Veel succes nog met de rest van Lottum autoles geven. Groet, Wessel (en Nienke) van DeelenNaam:
Hojat Heidarirad
Date:
24/02/27
Opmerking:
Hallo Frans,Hartelijk bedankt voor de leerzame lessen en ook voor alles, ik ga er veel plezier van hebben! Groetjes HojatNaam:
Frans en Will Hegger
Date:
23/12/17
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en verkeersveilig 2024!!!!!!! Groetjes, Frans en WillNaam:
Imke
Date:
23/12/04
Opmerking:
Ha frans, bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Het was niet altijd even makkelijk maar dankzij jouw hulp ik heb toch mijn rijbewijs in een keer kunnen halen. ook de planning was erg fijn, zodat we naar de toets en het examen toe konden werken.Naam:
Floor Jonkers
Date:
23/12/02
Opmerking:
Super fijne rijschool! De lessen waren leerzaam en ook gezellig, zeker aan te raden aan anderen. Heel erg bedankt Frans!Naam:
Koen
Date:
23/12/01
Opmerking:
Frans hardstikke bedankt voor de leuke lessen. ik heb erg veel gelachen en heb het heel prettig ervaren. Als je me nu nog keepen kunt leren zou ik dat ook erg fijn vinden;)Naam:
Kristie
Date:
23/11/29
Opmerking:
superfijne rijschool! Frans legt goed uit en is heel erg begaan met je. Leerzame lessen gehad! Bedankt Frans!Naam:
Fenne in de Braek
Date:
23/11/22
Opmerking:
De lessen bij Frans waren altijd heel leerzaam en ook leuk! Met de planning werd er goed rekening gehouden wat je voorkeursdagen waren, wat erg fijn was. Bedankt Frans!!Naam:
Teun Peeters
Date:
23/08/11
Opmerking:
Frans heel erg bedankt voor de leerzame rijlessen. Ik heb altijd met veel plezier bij je in de auto gezeten.Naam:
Youp Lemmen
Date:
23/08/02
Opmerking:
Mijn ervaring met rijschool Frans Hegger is super goed. Wat heb ik een lol gehad in de auto met Frans. Altijd kletsen over zijn Feyenoord en over hoe goed ze zijn hier heb ik over gelachen. Frans het gaat je goed en heel erg bedankt voor de goeie lessen en het rijbewijs.Naam:
jeroen van Kempen
Date:
23/07/13
Opmerking:
Ha die Frans, ontzettend bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen. Dankzij jouw top planning heb ik mijn rijbewijs snel kunnen halen. Succes nog met het dicht maken van de gaten in het plafond van de lesauto. groetjes JeroenNaam:
Teun Bertrams
Date:
23/06/29
Opmerking:
bedankt voor de rijlessen. Ik heb ze als super fijn ervaren!Naam:
Len
Date:
23/06/08
Opmerking:
Hoi Frans, Ik wil jou bedanken voor de leuke en leerzame lessen.Ook al ging het soms wat moeilijk, was het altijd gezellig bij jou in de auto. Ik heb veel kunnen lachen met jou, maar ook veel geleerd. Je planning was altijd super in orde waardoor je niet lang hoefde te wachten op het examen. Over voetbal zal ik het maar niet hebben want daar komen we toch niet. Super bedankt voor mij te helpen aan mijn rijbewijs Frans!Naam:
Syb
Date:
23/05/11
Opmerking:
Ha Frans ik vond het lessen leuk en leerzaam.Heel erg bedankt!!Naam:
Jonneke Cornelissen
Date:
23/03/30
Opmerking:
Haa Frans heel erg bedankt voor alle leerzame lessen! Ik heb enorm met je gelachen en natuurlijk ook leren autorijden. Je maakt een hele goede planning en ik heb daardoor heel snel mijn rijbewijs gehaald. Bedankt!Naam:
Jenthe
Date:
23/02/02
Opmerking:
Ha Frans, bedankt voor de leerzame lessen, ik ga er veel plezier van hebben!Naam:
Jeff Gooren
Date:
23/01/17
Opmerking:
Ha Frans, Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!! Ik ga er veel plezier van hebben. Groetjes JeffNaam:
Frans en Will Hegger
Date:
22/12/22
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en verkeersveilig 2023!!!!!!! Groetjes, Frans en WillNaam:
Maud Alards
Date:
22/12/20
Opmerking:
Ik heb bij Frans een hele leuke en leerzame tijd gehad. Hij was altijd wel in om lekker wat te kletsen en grapjes te maken maar natuurlijk was hij ook serieus op momenten dat het nodig was. Hierdoor voelde ik me erg op mijn gemak bij Frans in de auto en heerste er een gezellige, relaxte sfeer tijdens het lessen. Ik vond dat hij me hele duidelijke en directe tips en opmerkingen gaf waardoor ik ook mijn eigen fouten snel kon herstellen en hiervan kon leren. Daarnaast vond ik het ontzettend fijn dat de tussentijdse toets en het examen op tijd ingepland waren door Frans, daardoor had ik echt iets om naar toe te werken wat me goede motivatie gaf. Al met al heb ik een hele gezellige en fijne tijd achter de rug bij Frans en ben ik heel blij dat ik voor Frans gekozen heb!Naam:
Lars Heldens
Date:
22/12/01
Opmerking:
Ha Frans, Bedankt voor de goede en gezellige lessen en laat het speciaal bier smaken:) Groetjes Lars.Naam:
Nine
Date:
22/11/01
Opmerking:
Haa Frans, bedankt voor de leuke en leerzame uurtjes samen. Samen hebben we veel geroddeld en gelachen. De laatste rit zal niet snel vergeten worden haha, een bandenwissel vlak voor mijn examen maar ook dit is natuurlijk weer goedgekomen met hulp van jou. Liefs NineNaam:
Isa Hendrix
Date:
22/10/10
Opmerking:
Ha Frans, Bedankt voor de fijne leerzame lessen en het vertrouwen. Groetjes IsaaNaam:
Nikita Kempers
Date:
22/08/19
Opmerking:
Heyy Frans, ik vond het altijd erg leuk om te lessen en ik heb altijd kunnen lachen. Je hebt mij veel geleerd ook hoe ik niet bang hoef te zijn om fouten te maken. Ook erg bedankt voor de snelle en goeie planning. Ook voor het vertrouwen! Groetjesss NikitaNaam:
Teuntje van Rengs
Date:
22/08/16
Opmerking:
Haaa Frans, Heel erg bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen! Altijd de juiste strakke planning en een grote zekerheid! Ontzettend bedankt hiervoor! Feyenoord wordt geen kampioen dit seizoen en ik blijf toch nog altijd winnen met volleybal ;) Groetjessssss TeuntjeNaam:
Ruud Christiaens
Date:
22/08/04
Opmerking:
hey Fransie, Ik heb enorm genoten van de rijlessen met jou, ik keek er iedere keer naar uit om weer nieuwe dingen te leren en te lachen met jou in de auto. Jij leerde me ook fatsoenlijk rijden, daarvoor wil ik jou heel erg bedanken. Ik speel jou vast nog wel n keer door de benen in een telefooncel;). Groetjes Ruud en pap en mamNaam:
Liselotte Roosen
Date:
22/06/07
Opmerking:
Het was niet altijd even makkelijk maar heb dan toch mijn rijbewijs gehaald. En dat dankzij jou, Frans! Ik had moeite met vertrouwen op mijn eigen besluiten tijdens het autorijden, dit vertrouwen hebben we samen opgebouwd en met resultaat! Ik heb met plezier gelest en de planning was altijd duidelijk. Tot weer eens!Naam:
Jose Arts
Date:
22/06/03
Opmerking:
Leuke maar vooral leerzame rijlessen, met altijd zekerheid op een juiste planning! ontzettend bedankt frans!Naam:
Lisa Christiaens
Date:
22/04/19
Opmerking:
Het was kort maar krachtig! De planning was altijd duidelijk en de lessen waren met een oog op het resultaat. Dankjewel voor de fijne lessen, het was erg gezellig.Naam:
Milan de Haart
Date:
22/04/11
Opmerking:
Ondanks het een aardig grote klus was om mij rijvaardig te maken, is het mij ook gelukt om mijn rijbewijs te halen.Naam:
Tijn zegers
Date:
22/04/06
Opmerking:
hartstikke bedankt Frans voor de fijne en leerzame lessen.Naam:
Benthe theeuwen
Date:
22/04/05
Opmerking:
Ik heb het erg fijn gehad bij Frans en ging niet met tegenzin naar de lessen! Een erg goeie planning en je hoefde niet lang te wachten op antwoorden of reactie! Frans dankjewel:)Naam:
Lian Hoeijmakers
Date:
22/03/10
Opmerking:
Het waren leuke, leerzame en gezellige lessen, heb veel geleerd van je Frans! Ik zie je wel weer is een keer rijden! Bedankt, Gr. LianNaam:
Jordy
Date:
22/02/23
Opmerking:
Fijne rijschool. Leg als netjes uit. Ging met plezier rijdenNaam:
Imke Kleeven
Date:
22/02/22
Opmerking:
Bedankt voor de leuke en gezellige rijlessen!Naam:
Pien
Date:
22/02/18
Opmerking:
Bedankt Frans! Het waren leerzame en gezellige lessen. En heel fijn en goed gepland allemaal!Naam:
Mira
Date:
22/02/11
Opmerking:
Ik ben Frans heel erg dankbaar voor het behalen van het rijbewijs ondanks het af en toe heel erg lastig was. Ik ben heel trots op jou! Je bent een toppertje!Naam:
Frans en Will Hegger
Date:
21/12/18
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en verkeersveilig 2022!!!!!!! Groetjes, Frans en WillNaam:
Danielle
Date:
21/11/16
Opmerking:
Frans, bedankt voor de leuke, gezellige en vooral leerzame lessen! In een keer geslaagd!! Super.Naam:
Lisa Hagens
Date:
21/10/20
Opmerking:
Frans heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Je weet goed een evenwicht te vinden tussen een lolletje en lesgeven. Wat ik fijn vond is dat er met een boek werd gewerkt. Hierdoor kon ik mij beter voorbereiden en was de spanning ook minder, omdat ik wist wat mij te wachten stond. Nogmaals heel erg bedankt!Naam:
Fenna Billekens
Date:
21/08/26
Opmerking:
frans bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Je zorgt er goed voor dat al je leerlingen op de goede momenten kunnen lessen en als het nodig is kijk jij altijd of je iets kan verplaatsen. Jammer dat we het niet samen konden afmaken, maar wel bedankt dat je het op een korte termijn hebt kunnen regelen dat ik toch op kon voor mijn examen!!Naam:
Gitte Drissen
Date:
21/08/13
Opmerking:
Frans, ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame lessen.Naam:
Stan Verhaagh
Date:
21/08/10
Opmerking:
Ik heb tijdens het rijlessen bij Frans Hegger veel leerzame en leuke momenten meegemaakt, we hebben veel gelachen! Ik ben blij dat ik voor Frans heb gekozen om daar mijn rijbewijs te halen. Frans is heel duidelijk geweest in het coachen en daar heb ik persoonlijk heel veel aan gehad dus daarom wil ik hem bedanken voor de leuke en leerzame lessen die we samen hebben gehad.Naam:
Timo verdellen
Date:
21/07/26
Opmerking:
Frans, bedankt voor de leuke/leerzame lessen! Hebben veel gelachen 😆Naam:
Sanne Verheijen
Date:
21/07/15
Opmerking:
Veel geleerd, maar ook gelachen met de rijlessen bij Frans. Dankjewel voor de leuke rijlessen en de duidelijke uitleg. Had geen andere rijschool willen hebben!Naam:
Kim Kleeven
Date:
21/07/13
Opmerking:
Frans, bedankt voor alle leuke en leerzame rijlessen. Veel geleerd tijdens de rijlessen. Ook heb je alles goed en duidelijk uitgelegd. Nogmaals heel erg bedankt!Naam:
Tom Driessen
Date:
21/07/08
Opmerking:
Mijn ervaringen bij Frans zijn zeer positief! Frans legt alles goed uit en in de lessen lach je veel, maar leer je ook heel veel, heel erg bedankt Frans!Naam:
Siebe van de Lisdonk
Date:
21/07/06
Opmerking:
Het waren leuke/leerzame lessen met frans. Hebben een fijne samenwerking gehad! Ik ben erg blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, zonder Frans was dit niet gelukt!Naam:
Babette Dinnissen
Date:
21/06/01
Opmerking:
Frans, ontzettend bedankt voor de lessen! Het was gezellig, maar helaas is het tijd om zonder zijwieltjes te rijden. GroetjessNaam:
Marloes Wijnen
Date:
21/05/10
Opmerking:
Frans, bedankt voor de leerzame rijlessen. Je hebt altijd alles duidelijk uitgelegd. Veel gelachen en veel geleerd! Nu kan ik gaan genieten van mijn rijbewijs. Nogmaals erg bedankt Frans!Naam:
Roel Derikx
Date:
21/03/24
Opmerking:
Frans, bedankt voor alle lessen. We hebben samen er samen het beste van gemaakt en nu ben ook ik eindelijk geslaagd. Het was altijd fijn om te lessen onder jou. Veel gelachen over voetbal maar ook genoeg serieuze lessen gehad. Frans heel erg bedanktNaam:
Jill Peeters
Date:
21/03/15
Opmerking:
Bedankt Frans voor de leerzame en leuke rijlessen! Je legde altijd alles goed en duidelijk uitNaam:
Anke Achten
Date:
21/03/08
Opmerking:
Bedankt Frans voor de leerzame lessen! Altijd alles goed en duidelijk uitgelegd. Je hebt alles goed opgelost ondanks het coronagedoe. Ik kan nu lekker gaan genieten van mijn rijbewijs.Naam:
Frans en Will Hegger
Date:
20/12/20
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en verkeersveilig 2021!!!!!!! Groetjes, Frans en WillNaam:
Roos van der Beele
Date:
20/12/10
Opmerking:
Frans, bedankt voor de leerzame en uitdagende rijlessen. Soms pittig, maar het is je toch gelukt om mij te laten slagen:) groetjes RoosNaam:
Lars Litjens
Date:
20/11/16
Opmerking:
Frans, bedankt voor alle leuke rijlessen. Veel gelachen maar ook zeker veel geleerd. Je was altijd duidelijk en recht voor de raap, maar over alle discussies over voetbal kunnen we nog uren over doorgaan.Naam:
Lynn van de Pas
Date:
20/11/06
Opmerking:
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Frans! Soms pittig, maar ook zeker veel gelachen! Bedankt voor alles! Succes verder met de nieuwe blauwe auto :)Naam:
Chris Vosbeek
Date:
20/11/04
Opmerking:
Frans, dankjewel voor de gezellig en leerzame lessen! Ook veel gelachen in de auto, je ziet me wel een keertje voorbij rijden!😝Naam:
Jesper Pustjens
Date:
20/10/29
Opmerking:
Frans, het is je weer gelukt om iemand uit Lottum te laten slagen, dat voor iemand uit Melderslo😜. Heb erg genoten van de leerzame en gezellige lessen, over je voetbalkennis moeten we het nog een keer hebben.Naam:
Sven Jeuken
Date:
20/10/22
Opmerking:
Frenske, altijd gelachen bij jou in de auto. ondanks het vele lachen en grappen maken ook heel veel geleerd! Echt super lessen, en nooit met tegenzin gereden.Naam:
Lynn van Lipzig
Date:
20/10/02
Opmerking:
Frans, het is je toch gelukt. Mij laten slagen voordat je met pensioen bent. Knap hoor! Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen. Het was altijd gezellig met jouw in de auto. ;) Groetjes LynnNaam:
Harry Reid
Date:
20/09/24
Opmerking:
Hey Frans, thanks very much for the great lessons. Wouldn't have got my Dutch driver's licence without your help. If anyone needs lessons in English, Frans is your man. CheersNaam:
Juul Alards
Date:
20/09/21
Opmerking:
Ik vond het hele fijnen en gezellige lessen maar ook heel leerzaamNaam:
Nienke van Deelen
Date:
20/08/07
Opmerking:
Bedankt Frans voor alle leuke en leerzame lessen! Over een paar weken bel ik nog wel📞🚗😎 Groetjes NienkeNaam:
Jari Craenmehr
Date:
20/06/02
Opmerking:
Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen Frans!Naam:
Eef Hoeijmakers
Date:
20/05/28
Opmerking:
Ha Frans, Ik ben blij dat ik bij jou heb gelest, ik heb veel geleerd en bedankt voor je tips en tops. Het was soms pittig maar ik heb zeker wel goede lessen gehad! En ik ga nu genieten van mijn rijbewijs. Bedankt voor alles! Met vriendelijke groet, Eef HoeijmakersNaam:
Karlijn Ooijevaar
Date:
20/05/27
Opmerking:
Fransje hiel vul respect vur ow daat ge n ooijevaar mit de snavel tusse t steur het auto liere reeje! ;) Bedankt vur de leuke en lierzame lessen, zal ow missen.Naam:
Imke Arts
Date:
20/05/22
Opmerking:
Frans bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Je hebt alles snel weer opgepakt en goed weten te regelen na deze verplichte break, complimenten!Naam:
Fleur Verlinden
Date:
20/05/19
Opmerking:
Frans, Bedankt voor het vertrouwen in mij, en de leerzame rijlessen!!😊Naam:
Jannes Roosen
Date:
20/03/04
Opmerking:
Bedankt Frans! De lessen waren top! Ook altijd gezellig in de auto:) Ik zou de rijschool aan iedereen aanraden. Groetjes JannesNaam:
Pleun Majoor
Date:
20/02/20
Opmerking:
Ik heb de afgelopen maanden met veel plezier rijles van Frans gehad. Ik vond het werken met een boek erg fijn, alles werd eerst in de theorie doorgenomen en daarna in de praktijk gebracht. Er was altijd ruimte voor een lolletje waardoor de sfeer erg goed was.Naam:
Kiki schoonderbeek
Date:
20/02/18
Opmerking:
Super fijne rijlessen!! Positief commentaar, goede lachmomenten, maar ook series gepraat! Wanneer iets minder ging goede uitleg gehad!! Blij om hier gelest te hebben! En overgins alles voor de 1e x geslaagd!Naam:
Sir de Swart
Date:
20/02/11
Opmerking:
Bedankt Frans, voor de fijne rijlessen. Weer een in de straat die mag rijden!Naam:
Britt Verlinden
Date:
20/02/11
Opmerking:
Frans bedankt voor de leuke, leerzame lessen en het vertrouwen in mij! Groetjes, BrittNaam:
Roel Verbruggen
Date:
20/02/02
Opmerking:
Ha Frans, het is je gelukt om deze psver en speler van wittenhorst te laten slagen voor zijn rijbewijs. Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen Groetjes Roel VebruggenNaam:
minke van de lisdonk
Date:
20/01/21
Opmerking:
Heel erg bedankt Frans voor de leuke leerzame lessen bij jou, meteen de eerste keer geslaagd dat heb ik allemaal aan jou te danken!! Je bent een top instructeur:)Naam:
Frans, Will, Femke Hegger en Pim
Date:
19/12/19
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en verkeersveilig 2020!!!!!!!Naam:
Kim van Osch
Date:
19/12/06
Opmerking:
Heel erg bedankt Frans voor de gezellige en leerzame rijlessen!!Naam:
Lotte Vervoort
Date:
19/10/31
Opmerking:
Dag Frenske, het is je zelfs gelukt een Americaan te laten slagen. Super trots op jou ;P. Hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen.Naam:
Kyra Litjens
Date:
19/10/18
Opmerking:
Hoi Frans, Hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen!Naam:
Evy Litjens
Date:
19/10/11
Opmerking:
Hoi Frans, Heel erg bedankt voor je leuke en leerzame lessen! Ik zal je flauwe grappen missen. En ik zal de pilletjes ophalen! Groetjes Evy.Naam:
Lotte Litjens
Date:
19/08/14
Opmerking:
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Frans. Kan ik later tegen mijn kinderen zeggen dat ik dit van een Feyenoorder heb geleerd ;pNaam:
zo
Date:
19/08/08
Opmerking:
Frans, super bedankt voor alle fijne en leerzame lessen. Met serieuze momenten hadden we ook vaak lach momentjes! Bedankt!Naam:
Mirthe van Lipzig
Date:
19/08/07
Opmerking:
Frans, Heel erg bedankt voor de gezellige en zeer leerzame lessen. Ik vond jouw duidelijkheid en structuur erg fijn, waardoor ik met plezier mijn rijbewijs heb gehaald bij jou! Groetjes Mirthe van LipzigNaam:
Sem van Rengs
Date:
19/07/30
Opmerking:
Bedankt Frans voor de leuke lessen. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs zo snel kon halen.Naam:
Giel Absil
Date:
19/07/26
Opmerking:
Dag Fransje, bedankt voor de gezellige en leuke tijd! Het was op momenten streng, maar dat mag ook wel. Zit er niet te lang mee dat ik niet meer kom ;) kusjes van GielNaam:
Niek
Date:
19/07/24
Opmerking:
Bedankt voor de leuke tijd Frans. Al heeft het slagen misschien iets langer mogen duren, de pret werd er niet minder op. Al bleek het lastiger om het zogenoemde "Feyenoord-gevoel" aan een ajacied te leren, je zorgde voor een strakke duidelijke planning en ervoor dat ik niet lang op een herkansing hoefde te wachten.Naam:
Nick
Date:
19/06/26
Opmerking:
Frans, bedankt voor de leuke en ook leerzame lessen. Ik heb erg veel geleerd in een korte tijd en raad dan ook iedereen aan om bij Frans te gaan lessen.Naam:
Dide
Date:
19/06/25
Opmerking:
Fransje, dankjewel voor de leuke lessen! En ik hoap daat de vlaai lekker is😛Naam:
Maaike van Zadelhoff
Date:
19/06/18
Opmerking:
franske bedankt! goeie lesinstructeur met veel humor! ga de rijlessen wel missen! t ware leuke en leerzame lessen!Naam:
Guusje
Date:
19/06/11
Opmerking:
Bedankt Frans voor alle leuke en leerzame lessen!Naam:
Kirstie Hesen
Date:
19/06/03
Opmerking:
Heel erg bedankt Frans voor de leerzame en leuke lessen. Dat ik nu meteen geslaagd ben en heb kunnen lachen tijdens de lessen, is allemaal te danken aan jou! Top!Naam:
Lynn Driessen
Date:
19/05/10
Opmerking:
Bedankt frans voor de goede, leuke en leerzame lessen.Naam:
Sanne
Date:
19/05/10
Opmerking:
Ik vond het leuk om bij frans te lessen en het was leerzaam en zorgde voor een snelle herkansingNaam:
Koen Saris
Date:
19/04/12
Opmerking:
Bedankt Frans voor de leuke en leerzame rijlessen! Ik heb veel plezier gehad tijdens de rijlessen en je was een super fijne instructeur!Naam:
Rick van Rens
Date:
19/04/02
Opmerking:
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Frenske, ik heb met jou een leuke tijd gehad en raad iedereen aan om bij jou te komen lessen!Naam:
Jacco van duijnhoven
Date:
19/02/26
Opmerking:
Ik vond het een leuke en leerzame rijschool ik zou deze rijschool aanraden voor iedereen die zijn rijbewijs zou willen halen Is vooral handig als jr in de buurt van melderslo woontNaam:
Doeke Spreeuwenberg
Date:
19/02/22
Opmerking:
Bedankt vur de lessen Fransie. Ik vond het lessen bij jou zo leuk dat ik het bijna jammer vind dat ik mijn rijbewijs heb gehaald.Naam:
Gijs van de Lisdonk
Date:
19/02/18
Opmerking:
Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Frans! Je bent een goede instructeur, je kunt grappen maken als de beste, maar nu nog verstand van voetbal krijgen ;)Naam:
Timo de Haart
Date:
19/02/07
Opmerking:
Ik heb onderhand ook mijn rijbewijs binnen, dit allemaal te danken aan Frans. Verder wil ik zeggen dat ik trots ben op ons allebei. Ik zelf had veel moeite met kijken en letten op borden, maar Frans heeft mij daar natuurlijk mee geholpen. Dus als rij-instructeur niks meer is, kan Frans altijd overstappen om opticien te worden. Ver wil ik zeggen dat ik een leuke tijd heb gehad en ook veel heb gelachen om flauwe grappen. Ik wil Frans ook nog veel succes wensen met de rijschool en de leerlingen die nog komen.Naam:
Nick Verbong
Date:
19/01/18
Opmerking:
Frans, autorijden is dan ook het enige wat iemand 'oet de melderse' aan een 'witteworst'kan leren. Bij voetbal gaat dat ook niet lukken. Het kostte jou daarom ook meer moeite mij te laten slagen dan dat het mij moeite kost een bal door jou benen te spelen. Nogmaals bedankt voor alle leuke lessen, mooie verhalen en flauwe grappen!!!Naam:
Imke Achten
Date:
19/01/11
Opmerking:
Heel erg bedankt Frans voor de gezellige en leerzame lessen ! Top rijschool!Naam:
Lieke Litjens
Date:
19/01/10
Opmerking:
Frans bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Meteen de eerste keer geslaagd.Naam:
Frans, Will, Femke Hegger en Pim
Date:
18/12/22
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en verkeersveilig 2019!!!!!!!Naam:
Rutger Rijs
Date:
18/12/14
Opmerking:
Frenske, Gej stond er zelf nog van te kieke det gej unne serumse hed auto kunnen liere reej, nou is het gelukt ok nog en die lessen waren akelig goad. Stond er zelf ok altied vaan te kieke hoe KEI BLIE gej altied waas om unne serumse in dn auto te hebben. Bedankt wah!Naam:
Mirthe Theeuwen
Date:
18/12/12
Opmerking:
de lessen waren kei leuk en leerzaam en Frans is zelf ook een top gozer! Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb, bedankt voor alles!Naam:
Karlijn Wijnen
Date:
18/12/07
Opmerking:
De lessen waren erg leuk en leerzaam, hierdoor kreeg ik vertrouwen in het autorijden.Bedankt hiervoor!!Naam:
Fleur Ooijevaar
Date:
18/12/05
Opmerking:
Super bedankt voor de leuke rijlessen!! Ook een panische vogel kan slagen! Ik zal je gaan missen.Naam:
Stan wilmsen
Date:
18/12/04
Opmerking:
Bedankt vur de mojje lessen frans. Zoe zidde ma daat ok lottumse auto kunnen rejen en nih allien ma op en paerd.Naam:
Stijn Cox
Date:
18/11/30
Opmerking:
Ha Frans, Dat je mij hebt leren auto rijden vind ik al een prestatie opzich! Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!Naam:
Roy Wijnhoven
Date:
18/10/16
Opmerking:
Frans bedanks voor alle leuke en leerzame lessen. Dat je zelfs een ajacied kunt laten slagen vind ik knap!Naam:
Michelle
Date:
18/10/03
Opmerking:
Dankjewel voor de leuke en leerzame rijlessen!Naam:
Iza Rambags
Date:
18/10/02
Opmerking:
Bedankt Frans voor de leerzame lessen!Naam:
Jelle seuren
Date:
18/08/10
Opmerking:
Frans, bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!! Ik ben ook erg onder de indruk geraakt van je clubliefde dat snap ik nou echt niet. Maar het was wel erg leuk om het erover te hebben tijdens het lessen. Frans bedankt Jelle SeurenNaam:
Jill van Kuijck
Date:
18/08/08
Opmerking:
Frans, bedankt voor de leuke lessen! Ik heb veel van je geleerd. En jaa hoor deze kuukiewous heeft nu ook haar rijbewijs!Naam:
Stijn Dinnissen
Date:
18/08/02
Opmerking:
Dat zelfs iemand als ik het kan halen. Dan weet je dat je met een echte rij-instructeur te maken hebt! Bedankt!Naam:
Marieke Arts
Date:
18/07/20
Opmerking:
Daat di miterikse muts toch dr rejbewies hed gehaald, Frans super bedankt!!Naam:
Juul bos
Date:
18/07/06
Opmerking:
Frans dankjewel voor de kei gezellig en leerzame lessen! En natuurlijk voor het behalen van mijn rijbewijs! Heb het kei leuk gehad en met plezier gereden, je ziet me wel een keer voorbij komen rijden! 😛Naam:
Evi
Date:
18/06/08
Opmerking:
De lessen zijn erg goed opgebouwd en ik heb altijd veel plezier gehad tijdens de lessen.Naam:
Kay Drissen
Date:
18/05/04
Opmerking:
Ha Frans, Nogmaals bedankt voor de leuke leerzame lessen. Ik vond je een prettige rij-instructeur .Naam:
Jigaye Kurvers
Date:
18/04/20
Opmerking:
Ha Frans, Nogmaals super bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Van een gehaktbal speciaal zonder enige rij ervaring tot een knakkip met een rijbewijs. Super bedankt!Naam:
Anne van Osch
Date:
18/04/13
Opmerking:
Bedankt voor de leuke leerzame lessen!Naam:
Coen
Date:
18/04/10
Opmerking:
Ha Frans. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Een hoop bijgeleerd in een korte periode. Veel gelachen en serieuze gesprekken gehad. Maar die 3 panna's tijdens het lessen zullen er dus nooit meer komen😉. En mij verslaan met crossen gaat je ook niet meer lukken nu. Nogmaals bedankt.Naam:
Job Spreeuwenberg
Date:
18/03/27
Opmerking:
Ha Fransie, bedankt voor de leuke lessen. 22 april is de dag. Groetjes je Feyenoord vriend JopieNaam:
Elina
Date:
18/02/08
Opmerking:
Hey Frans. Bedankt voor de leuke lessen! Groetjes je gehakbalspeciaal.Naam:
Bente Roelofs
Date:
18/02/06
Opmerking:
Hoi Frans, Hartstikke bedankt voor de gezellige lessen! Hopelijk blijft je koffer voortaan op de achterbank liggen XDNaam:
Fenne Backus
Date:
18/01/27
Opmerking:
Hoi Frans, bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Het was goede keuze om bij jou te lessen.Naam:
Inge Thijssen
Date:
18/01/24
Opmerking:
Ow navigatiesysteem is kapot, maar daat weerhoudt mej neet um te slage! Bedankt vur de leuke lessen Frans! Nou gouw den tractor wer opNaam:
Roxanne
Date:
18/01/23
Opmerking:
Haa Frans, bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen!Naam:
Ilse Vogelzangs
Date:
18/01/22
Opmerking:
Frans super bedankt voor de gezellige rijlessen, heb veel van je geleerd en we hebben leuk gekletst! ;)Naam:
Daan van de Pas
Date:
18/01/16
Opmerking:
Ik vond de rijlessen bij Frans echt altijd leuk, we hebben veel gelachen samen. Vaak ook serieus moeten zijn maar dat hoort erbij. De manier waarop Frans je het rijen leert vind ik erg prettig, en zo leer je het ook snel en goed. Ik raad het iedereen aan om bij Frans Hegger te gaan lessen.Naam:
Emma Nabben
Date:
18/01/08
Opmerking:
Ha Frans, bedankt veur de leuke en lierzame lessen!!Naam:
Niels Wilmsen
Date:
17/12/29
Opmerking:
Ja hendig, waren mojje lessen met ow Frenske. Vul fratsen oetgehaald en lekker gelachen samen!Naam:
Frans, Will en Femke Hegger
Date:
17/12/22
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en verkeersveilig 2018!!!!!!!Naam:
Tamar
Date:
17/10/22
Opmerking:
Ha Frans bedankt vur de leuke en lierzame lessen!Naam:
Anouk
Date:
17/10/08
Opmerking:
Bedankt voor de leuke lessen ! Altijd feest als je met fransje mee bent geweest, top rijintructeur !Naam:
ivo
Date:
17/09/19
Opmerking:
Frans, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!!Naam:
Bjorn versleijen
Date:
17/08/16
Opmerking:
Hallo Frans bedankt voor de leuke en leerzame lessenNaam:
Pim Majkoe
Date:
17/08/16
Opmerking:
Hartstikke bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Helaas is er nu een einde aangekomen. Ik ga je zeker wel missen, jonguh.Naam:
Sven Versteegen
Date:
17/07/26
Opmerking:
Hey Frans, Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!Naam:
Aswin Dierx
Date:
17/07/10
Opmerking:
Frans, bedankt voor de leerzame rijlessen en de goede service, je hebt je ontwikkelingshulp weer voltooid!! groetjes AswinNaam:
Etinne de Swart
Date:
17/06/27
Opmerking:
Bedankt voor de leerzamen lessen!Naam:
Jeffrey Jeuken
Date:
17/06/26
Opmerking:
hee frans, heel erg bedankt voor alle leuke rijlessen. laat de erdinger smaken vanavond!Naam:
Anne Wijnen
Date:
17/06/23
Opmerking:
Ha Fransjee! Hiel erg bedankt vur de rejlessen!! Waas wal gezellig, ik goj ow toch misse huur!! Groetjes AnnieNaam:
Dirk Wijnen
Date:
17/06/21
Opmerking:
Ha Frans, bedankt vur de leuke en lierzame lessen. Het waas alt gezellig. Gr: het PSVpiemelkeNaam:
Rachel Verstegen
Date:
17/05/23
Opmerking:
Ha Frans, bedankt voor alle leuke en gezellige (olifanten)rijlessen! Weer een gehaktbal speciaal minder ;) Groetjes RachelNaam:
Bjorn Alards
Date:
17/05/19
Opmerking:
Bonjour le priet priet! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen, we hebben veel gelachen en het was altijd gezellig. Bedankt Frans, Groetjes Canadese gans (Bjorn) :DNaam:
Luuk Thielen
Date:
17/04/25
Opmerking:
Frans vent, bedankt vur alle fijne reejlesse! Ge ziet vaan dizze prei boor aaf. succes met de volgende lierlingen!Naam:
Sanne
Date:
17/04/21
Opmerking:
haa Frans, hiel erg bedankt veur de leuke en leerzame lessen. nou zulde ut toch zonder ow fristie muts motte doen. Groetjes Sanne LitjensNaam:
Sharon
Date:
17/03/16
Opmerking:
Haa Frans, bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Weer een pannekoek minder! Groetjess, Truusje VlotNaam:
Stan Rutten
Date:
17/03/13
Opmerking:
Frans, Bedankt voor de leuke en leerzame lessen als je rode ka tegenkomt maak dat je wegkomt ;) Groetjes, Stan (gehaktbal speciaal)Naam:
Pien Gubbels
Date:
17/03/09
Opmerking:
Hee Frans, Bedankt vur de leuke en lierzame lessen. Die tied is vurbej gevlogen. Groetjes Pien GubbelsNaam:
Teun Peeters
Date:
17/03/07
Opmerking:
Ha Frenske, bedankt vur de lierzame en vural gezellige lessen. Soms iets t gezellig ;) Gebzult wal blie zien dat ge van mej af ziet. Groetjes Toontje hoger toontje lagerNaam:
Kevin de Mulder
Date:
17/02/24
Opmerking:
Hoi Frans bedankt vuur alle fijne en lierzame lessen. De lessen waren altied fijn en natuurlijk woord er ok vaak ovver dat moejje spelleke voetbal geproat. Succes met toekomstige lierlingen. Gr MulderNaam:
Sil van de Pasch
Date:
17/02/21
Opmerking:
Ha Frans, bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Groetjes je andere bffNaam:
Dick van de Lisdonk
Date:
17/02/15
Opmerking:
Haa Fransje, bedankt vur alle gezellige en leerzame lessen! Waat autoreeje betreft hedde ow collega-keeper nog veul kunne liere! Groetjesss Dick!Naam:
Sanne Bouten
Date:
17/02/03
Opmerking:
Beetje late reactie maar toch bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Was gezel. Groetjes je bff.Naam:
Jeroen Verheijen
Date:
17/01/27
Opmerking:
Ha Frans, Bedankt vur ale fijne lesse. Nou ken ik fijn Alfa Romeo goan reje in plaats vaan Renault. En dat zien wer wat kilometers minder iedere weak noar Lottum vur ow! Ik bin zeer tevreje oaver de lesse, dus aas ge heej beej oet komt, kiek da zeker ni wier! Groetjes JeroenNaam:
Koen Koster
Date:
17/01/10
Opmerking:
Frans, Bedankt vur alle moeie lessen. Ziede nog op zeuk noa un reejschoel? Dan zitte heej zeker good! We zeen os nog wal un kier! GroetjessNaam:
Luc van Kuijck
Date:
16/12/23
Opmerking:
Ha Frenske, bedankt vur alle leuke reejlessen! Helaas vur ow hedde vaan meej genne 010'er kunnen maken. Waat autoreeje betreft hedde meej wal waat kunnen lieren! Groetjes de '020 rat'Naam:
Frans, Will en Femke Hegger
Date:
16/12/19
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en een verkeersveilig 2017!!!!!!!Naam:
Floortje
Date:
16/12/16
Opmerking:
Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Succes met de volgende leerlingen!Naam:
jef kleuskens
Date:
16/12/09
Opmerking:
Frans hartstikke bedankt nou hoven weej ok neet mier van de tafel te eaten thoes.Naam:
Anouk Hagens
Date:
16/12/02
Opmerking:
Ha Frenske, Bedankt vur alle leuke lessen! We zullen op t eind van t seizoen ma is kieke wie d'r boave aan stiet. Groetjes, AnoukNaam:
Wout Dinnissen
Date:
16/10/28
Opmerking:
Frenske wej hebben samen vul lol en plezeer gehad ok hedde nog geprobeerd mej wat te liere, gej zult ow nou wal de hoar van de kop verveale. Bedankt ! groetjes 'koekwout'.Naam:
Stan Vogelzangs
Date:
16/09/19
Opmerking:
Frans, bedankt vur alle lessen. 'T waas hartstikke leuk um met ow te lessen. 'T bliekt ma wer dat ge vaan unne feyenoorder toch nog waat kunt liere. Groeten StanNaam:
Carmen Seuren
Date:
16/09/02
Opmerking:
Samen hand in hand, zonder trammelant, wer un tevreeje PSV klant. Fransje bedankt vur de leuke lessen! Groetjes ow 'PSV Mutske'Naam:
Tom Verlinden
Date:
16/08/30
Opmerking:
Hey Fransie, Fransje, Hegger of hoe ik ow ok mog noemen. Dankjewel vur alle lessen. Ge hed mej vul bejgelierd. Helaas wette nog steeds nit wat de beste club in Nederland is wah Feyenoorder. De groeten, Tommy CooperNaam:
Lisanne Schreurs
Date:
16/08/04
Opmerking:
Heel gezellige lessen gehad met Frans en op een fijne manier geleerd. Geslaagd bij de 2e keer! Bedankt voor het vertrouwen en we komen elkaar nog wel tegen op de weg!Naam:
Joy
Date:
16/08/03
Opmerking:
Hoi Frans, Bedankt voor de gezellige en leuke leerzame lessen. Groetjes JoyNaam:
Stef Schreurs
Date:
16/08/03
Opmerking:
Bedankt Frans, Vanmorgen geslaagd zo snel naar het gemeentehuis!Naam:
Mariska Beerkens
Date:
16/07/28
Opmerking:
He Frans, Bedankt voor de leuke en gezellige maar vooral erg goede theorie- en praktijklessen!! Groetjes TruusjeNaam:
Auke Alards
Date:
16/07/26
Opmerking:
Het waren super leuke en gezellige lessen. Heb veel van je geleerd!!Naam:
Djai Driessen
Date:
16/07/22
Opmerking:
Ha Fransie, Bedankt vur alle leuke lessen. Echt enne top instructeur.Naam:
Rik Reinders
Date:
16/06/21
Opmerking:
Ha frans, waren leuke lessen hier zowel theorie als praktijk. Hoewel de theorieexamens bij mij toch iets langer duurde dan gedacht Toch bedankt voor de fijne lessen.Naam:
Bram Houben
Date:
16/06/21
Opmerking:
Ha Fransje, Bedankt voor de begeleiding en het lachen. Zelfs na dit ben ik nog steeds voor Ajax. groetjes, De ajaxiedNaam:
Ron Verlinden
Date:
16/05/19
Opmerking:
Haa Fransie, Super bedankt vur de leuke,leerzame en zeer gojje praktijk en theorie lesse. De tied vloag echt vur bej door die gojje moppen en daat gezellig 'gealdehoer' vaan ow! En hajde toch nog bijna un Feyenoord supporter vaan mej gemaakt ;)Naam:
Jeroen verhoeven
Date:
16/05/13
Opmerking:
Frans bedankt vur aales ge ziet unne gojje kelNaam:
Carli
Date:
16/04/29
Opmerking:
Haaa Fransje! Super bedankt voor de leuke rijlessen, de tijd vloog altijd snel voorbij door de leuke grapjes die je maakte! Nu moet ik het doen met 2uur minder plezier in de week.. Maar nu kan ik wel lekker genieten van mijn rijbewijs. Groetjes CarliNaam:
Sven Hesen
Date:
16/04/10
Opmerking:
He Frenske, bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Ups en downs gehad maar samen toch een goed team! En bovenal veel gelachen. Ik zal je nu toch echt moeten gaan missen...Naam:
Kay Peeters
Date:
16/04/01
Opmerking:
Ha Frans, Hiel earg bedankt vur alle lessen die ge mej gegeave, en verhalen die ge mej verteld hed. Ik zal oow dan ok zeker aanroaje bej anderen vanwege oow prima lessen en gojje planning. En uiteraard goj ik dit nimmer vergeate:"rusthgg". Groetjes KayNaam:
Joris Wijnen
Date:
16/03/22
Opmerking:
Ha Frans, bedankt voor de leuke, gezellige, en vooral leerzame lessen! Prima rijschool zowel theorie als praktijk. Het heeft even geduurd maar dan ben ik toch eindelijk van je af ;) Groetjes Joris klorisNaam:
Jim Snellen
Date:
16/03/15
Opmerking:
Ha Frans! Bedankt vur de gojje lesse! Aaf en toe kooste mej wal mit de kop tegge ut steur houwe, ma we hebbe ut wal gehaald! Bedankt vur aales!Naam:
Mieke
Date:
16/03/09
Opmerking:
Hoi hoi die Frans, thanks voor alle chille rijlessen, wat moet ik zonder jou koekwaus! oke, ik zal de volgende keer beter op de borden letten, excuses. voor mensen die frans hegger als rijinstructeur overwegen; zeker doen! erg persoonlijk allemaal en afspraken zijn duidelijk en simpel. geen klachten verder groetjes mieke wijsman, niet deckersNaam:
Linda
Date:
16/02/29
Opmerking:
Hallo Frans, Heel erg bedankt voor alles! Ook voor de altijd leuke rijlessen! Groetjes knakworst of soepkipNaam:
Liz Smedts
Date:
16/02/05
Opmerking:
Haa Frans, wat heb ik een leuke tijd bij jou gehad! Veel geleerd en veel gelachen! En ook de theorie kreeg je mij zelfs geleerd.. Nogmaals bedankt en succes verder!Naam:
Michelle
Date:
16/01/26
Opmerking:
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Frans!! Prima rijschool voor zowel praktijk als theorielessen. Groetjes MichelleNaam:
Pien van de Lisdonk
Date:
16/01/25
Opmerking:
Ik heb zowel de praktijk als theorie lessen bij Frans gevolgd en ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt! Ik heb een goede maar vooral ook erg leuke begeleiding gehad! Ik raad zeker iedereen aan om voor deze rijschool te kiezen!Naam:
Hugo Koster
Date:
16/01/21
Opmerking:
Prima rijschool! Ik heb hier leuke ervaringen gehad en raad iedereen aan hier te komen lessen.Naam:
Mark hegger
Date:
16/01/18
Opmerking:
De theorie- / en praktijklessen waren fijn en vooral ook leerzaam!! Goede begeleiding gehad, succes met de andere leerlingen!Naam:
Pleun Driessen
Date:
15/12/24
Opmerking:
Sommige lessen wat minder, sommige supergezellig, maar al met al was het een erg leuke tijd bij Frans Hegger! Zelfs ik heb nu mijn rijbewijs. Het was misschien niet iedere les even leuk, maar ook ik ben van je afgekomen Frans! 😛 Bedankt voor deze leuke, gezellige tijden!!Naam:
Frans, Will en Femke Hegger
Date:
15/12/20
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en een verkeersveilig 2016!!!!!!!Naam:
Suus Raedts
Date:
15/12/10
Opmerking:
Ha Frans! Super bedankt voor alles! Heb jij zomaar de 3e van Raedts in een keer laten slagen. Dat doe je goed! Groetjes SuusNaam:
Bart Coenen
Date:
15/12/08
Opmerking:
Hey Frans, Bedankt vur de gezellige tied en vur de lierzame lessen qua theorie en praktijk. Hiel veul succes met de andere lierlingen. We proate wal un kier als Feyenoord wal kaan voetballen. Groetjes 'Coenenwous' of 'Knammel'Naam:
Gijs Janssen
Date:
15/11/19
Opmerking:
Ha, Frans super bedankt voor de leuke rijlessen en theorielessen. ik heb er veel van geleerd. veel succes met je andere leerlingen. groetjes GijsNaam:
tamara verstegen
Date:
15/10/05
Opmerking:
Fransje bedankt!!, ook ik heb eindelijk mijn rijbewijs. Bedankt!Naam:
Iris Verlinden
Date:
15/10/02
Opmerking:
Haa Frans, bedankt vur de leuke en leerzame theorie- en praktijklessen! Succes met de volgende leerlingen!Naam:
Stijn Spreeuwenberg
Date:
15/09/27
Opmerking:
Ha Fransie, bedankt veur ow leuke rejlesse "feyenoord-koekwaus". Veul succes met ow neje lierlingen en veul sterkte iedere weekend als feyenoord wer verlore hed. Groetjes de PSV-pannekoekNaam:
Bram Coenders
Date:
15/08/31
Opmerking:
Bedankt voor de goede theoriecursus en de leuke en leerzame rijlessenNaam:
Eva Wijnen
Date:
15/07/24
Opmerking:
Ha Frans! Superbedankt voor alle leuke, gezellige en leerzame rijlessen en de theoriecursus! Heb gezellige tijden met je in de auto gehad! Veel succes met de nieuwe leerlingen! Groetjes van je grote kleine vriendin Eva ;)Naam:
Sten Hoeijmakers
Date:
15/07/14
Opmerking:
Enne fijne gojje tied gehad, met de hendige theorielessen en de gojje praktijklessen! met uiteraard de nodige dosis humor. Toen gej mej aan zoog kome zudde wal gedoch hebben, 'och wer zonne Lottumse roezekweker'. Ma toch hedde ut kloar gekrege. k zal flink op die toet houwe aas ik ow teage kom op de weag en tot op de gekke moandaag da zoepe we dr same enne! Bedankt!Naam:
Lukas Kleuskens
Date:
15/07/03
Opmerking:
Ha Frans, we hebben veel gelachen in de auto samen, bedankt dat je me hebt leren rijden. Veel succes verder met de nieuwe leerlingen! Gr. Lukas!Naam:
Simone Wijnen
Date:
15/06/23
Opmerking:
Hey Frans! Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Veel succes met de volgende leerlingen en ik ga flink crossen!! :)Naam:
Ingrid van Osch
Date:
15/06/17
Opmerking:
Twee weken geleden met onze vriendengroep een opfriscursus theorie gedaan. Het was een gezellige sessie van ongeveer anderhalf uur maar helaas wist niemand het examen te halen. Dat lag niet aan jou Frans maar wij waren op dat moment niet slimmer! Hahaha. Voor groepen zeker een aanrader om een keer te doen!Naam:
Marl van Osch
Date:
15/06/11
Opmerking:
Ha Frans! Kei bedankt vur al ow lierzame en gezellige lessen. Ik zal noa ow zwaaien als ik vurbeej kom gereeje. Groetjes vaan ow OxalismutsNaam:
Roy Jeuken
Date:
15/05/23
Opmerking:
Heeyy Frenske, super bedankt voor die leerzame en gezellige rijlessen, we hebben gelachen samen!! veel succes verder! Groetjes RoyNaam:
Niels Cornelissen
Date:
15/05/08
Opmerking:
Geweldige rejlessen en gojje theorie lessen bej deze kel!! Frans bedankt!!Naam:
gradje nellen
Date:
15/05/01
Opmerking:
Frans, heel erg bedankt voor de goede rijlessen! Gr. GradjeNaam:
Amber
Date:
15/04/23
Opmerking:
Bedankt voor de fijne rijlessen, was een top tijd!Naam:
Milou Peeters
Date:
15/04/10
Opmerking:
Ha Frans! Super bedankt veur al die leuke en veural gezellige reejlessen! Hiel veul succes mit de volgende lierlingen! Geej ziet de beste! Haije wah, MilouNaam:
Jac. Janssen
Date:
15/04/06
Opmerking:
Hey Frans Nogmaals bedankt voor de opfris theorie cursus die we op eerste paasdag bij jouw hebben gekregen. Het was voor ons vijftigers erg interessant en leerzaam. Interessant om dat de theorie IETS anders is dan wat wij vroeger gewend waren en confronterend er zou niemand van ons geslaagd zijn al hebben we erbij die vrij regelmatig onderweg zijn. Ook willen we je completeren hoe je ons beter wetende "oudjes" in bedwang hield met humor en duidelijkheid. Het is voor iedere vriendengroep, vereniging of bedrijf een aanrader om dit eens te doen!!! en misschien wel een must voor mensen die veel op de weg zijn en het rijbewijs allang hebben!!!!! Ook willen we Tiny en Wiljan van 't Tunneke bedanken voor de gastvrijheid. Namens vriendengroep de Kamalotjes Lottum,Naam:
Jessie Wijnhoven
Date:
15/03/26
Opmerking:
Heyy Frenske! Bedankt voor de gezellige lessen samen, en natuurlijk ook voor je 'peptalks' Succes verder, en je gaat me vast en zeker missen... Groetjes van ow vriendin JessieNaam:
Loes Stammen
Date:
15/03/06
Opmerking:
Heeej Frans, Bedankt vur de leuke en gezellige lessen maar veuraal vur ow geduld. Het is ow gelukt um dees soepkip, gehaktstaaf,en goat zoe nog maar efkes door te loate slagen!! Hiel vul succes met de volgende knakworsten! Groetjes Loes of terwel "Stamme Joepie"Naam:
simone kristal
Date:
15/02/27
Opmerking:
Haaa Frans! Echt hartstikke bedankt vur alle geweldige lessen die geej meej hed gegeave! Ow is ut toch echt gelukt um meej te loage slage met mien bejaarde rejstijl! Super bedankt en veul plezeer met de volgende knakworste!Naam:
Rene Coenen
Date:
15/02/11
Opmerking:
Ha Frans, Eindelijk heb ik mien ri-jbewis! Daat werd wl is tid! Bedankt vur l die kiere dt ge meej gewon op 't station het fgezet! Nou kn ik d'r vrtaan zelf hin ri-je! 't Komende weekend kunne we d'r same met de carnaval wal en paar op draenke, en daan wal s nar! Bednkt wh! Groetjes 't narretje' Rene Coenen!Naam:
Veerle van Zadelhoff
Date:
15/02/02
Opmerking:
haa Frans! nog kei veul bedankt veur die leuke een leerzame rijlessen! Nog veel succes verder en we zeen elkaar nog wal un kier op de weg :) groetjesNaam:
Jodie Clout
Date:
15/01/30
Opmerking:
Haaa fransje,Bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen ik heb een hele leuke tijd gehad. Veel succes met alles en tot morgen, dan kom ik langs met de vlaai! groetjessNaam:
Paul Coenen
Date:
15/01/22
Opmerking:
Bedankt Fransje! Aas Feyenoord de Champions-League Finale speult, reejt deze knakworst doar hin! (en geej terug)Naam:
Ymke Peeters
Date:
14/12/23
Opmerking:
Haa Frans! Ok ik heb mien rejbewies binnen. Van olifante tot peard, we hebben alles zoewaat gehad. Bedankt vur de gojje lessen en succes verder. Groetjes ow TruuskeNaam:
Willem Kuijpers
Date:
14/12/23
Opmerking:
Heeej Franske! Daat waas ie alwer. Leuke lessen gehad en genog oaver ow legendarische carrire als scheidsrechter geproat. Ik wens ow nog ut beste met ow nejje lierlingen en ow nejje Renault. Natuurlijk zal ik wer de groetjes aan Jeroen doan. Frans, fijne fieust dagen en ow nit te vol eaten wah! Bedankt!Naam:
Frans, Will en Femke Hegger
Date:
14/12/21
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en een verkeersveilig 2015!!!!!!!Naam:
Kay Appeldoorn
Date:
14/12/17
Opmerking:
Appelflap zoe noemde geej meej altied. We hebben genog gelachen in de wagen maar mei werd dr ok waat gesanikt umdaat ik beater moos goan kieke. "schakel die stiele oet" daat heb ik genog gehuurd. Maar ik heb mien reijbewies ok binnen. Nog veul succes met owwe reijschoel wah knakwors. Groetjes!!Naam:
Kris Thielen
Date:
14/12/15
Opmerking:
(gojjen)daaag Frans, ok vaan dizze thiele ziede aaf :) bedankt vur den gezellige tied en de fijne lessen! mij ging ut good, mij wat minder, ma oeteindelijk zien wer der da toch gekomme!Nog hiel vul succes met ow volgende lierlingen, we zeen os nog wal en kier. groetjes, den coole kikkerNaam:
Ruud Beijers
Date:
14/12/12
Opmerking:
En uiteindelijk was ook Moelbaerke geslaagd! Van een wedstrijdje paarden tellen tot roze scooters die je het leven zuur maken; Frans legt alles uit (sinds kort met iPad). Frans, bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Groetjes Wittenhrs KnakwrsNaam:
Romee Driessen
Date:
14/11/28
Opmerking:
Haa Frans, wat heb ik un gezellige tied gehad met ow, altied maar lachen in de wage maar natuurlijk zien we oak serieus gewest. Bedankt veur alles! Gej ziet de beste! Groetjes RomeeNaam:
Yvo Coumans
Date:
14/11/17
Opmerking:
Ok ik ben geslaagd veur mien rijexamen, bedankt Frans veur de leuke lessen. zoals geej dukker tege meej zej op de snelweg: Gaas op det iezer!! Ik zal t onthooje. Ok de veule benamingen van gehaktbal tot knakwoars, eigenlijk alles wat veur ow of ow bieste in de wei thoes maar eetbaar waar, ben ik wal ens tot vernoemd! Wat un ier, zullen we maar zeggen haha. Frans ik wil ow bedanke veur de leuke tied, maar ben stiekem ok wal un bietje blie det ik van oow af ben! Groetjes Yvo!Naam:
Michiel Peeters
Date:
14/11/04
Opmerking:
Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen! Tijdens de rijlessen heeft Frans mij goed klaargestoomd voor vandaag. Ik heb elke keer uitgekeken naar de volgende rijles, natuurlijk omdat ik het autorijden onder de knie wilde krijgen maar ook omdat er altijd wel wat te lachen viel met Frans. Er moet natuurlijk serieus gewerkt worden, maar wat humor tussendoor is geen probleem. Ik heb Frans zijn werkwijze dan ook als zeer positief ervaren. Zeker een aanrader! Frans, bedankt!Naam:
Nancy Heinemans
Date:
14/09/16
Opmerking:
Afgelopen zondag een opfriscursus theorieles gehad met een groep van 17 kammeruj m/v van rond de 40 jaar. Erg gezellig, leerzaam, confronterend en met een verrassend resultaat: geen geslaagden! Blijkt maar weer eens dat we geen 18 meer zijn !!! Gelukkig waren we allemaal op de fiets..... Deze activiteit wil ik iedereen aanraden die op zoek is naar een leerzame en gezellige vrijetijdsbesteding voor een mooi prijsje! Frans bedankt!Naam:
Casper Tacke
Date:
14/08/18
Opmerking:
Hoi Frans, Ook deze knakworst heb je laten slagen! Het waren altijd leuke lessen en ik heb veel kunnen lachen met je! Veel succes met je volgende wegpiraten en nogmaals bedankt! Groeten van CasperNaam:
Lieke
Date:
14/08/10
Opmerking:
Haa Frans, bedankt vur de leuke en gezellige lessen! Veul succes met al ow volgende truuskes en knakworste. Groetjes LiekeNaam:
Fleur
Date:
14/08/08
Opmerking:
haa frans, je zult me nu echt eindelijk moeten gaan missen! heel erg bedankt voor alle leuke lessen. ik zal voortaan altijd lachen achter het stuur ;) groetjes fleurNaam:
Ward
Date:
14/07/23
Opmerking:
Hey Frans , bedankt vur de lesse al ging ut neet altijd zo good is ut meej dan tog gelukt om ok te slagen. Veul succes verder! Groetjes WardNaam:
Sophie
Date:
14/07/10
Opmerking:
Ha Frens!!! Ik kaan nou ok ein-de-lijk zegge daat ik van ow af ben!!! Muhahaha Maar ok fijn vur ow, want vaan deze badmuts/knakwors/gehaktbal/truus ziede ok wer af!! We zullen over 'n tiedje zeen of ik nog steeds gehandicapt steur haha, anders moatte wer ef komen zeuren haha! In ieder geval hieeeeeel erg bedankt vur de leuke en lierzame lessen, en nog hiel vul succes met ow toekomstige truuskes en sjaakies!!!! We zeen os!!! (zien ow mien extreem aantal oetroepteikens ok opgevallen???!!!)Naam:
Bart Thielen
Date:
14/07/08
Opmerking:
Waat un reejschoel, waat un reejschoel. Ik heb unne geweldigen tied gehad met Frans. Mijstal erg gezellig ma aaf en toe moos der ok gegodverd weare! Daas ma good ok want 't waar mij nudig! 'T waar leuk. Ge kunt trouwes ok oaveraal komme en alles oetvreate met Frans. Beer hale in Duitsland bijvoorbeeld :p (daat waar wal un gezellige les mot ik zegge)! Frans bedankt vur de lesse! Groetjes vanoet 2014, ik wiet daat t nag lang ni zowiet is beej ow ma nederland stet al in de halve finale dit joar, verder zal ik nag niks verklappe. Ma daat zidde geej ok nag wal over un joar of 20 doa in de melderse. :D BartNaam:
Rita
Date:
14/07/07
Opmerking:
Hoi Frans Met de vrienden bij het Tunneke als activiteit een opfris cursus theorie met als afsluiting het theorie- examen. Of het aan de genuttigde pilsjes heeft gelegen weet ik niet maar iedereen was gezakt! Frans bedankt voor de nuttige en gezellige avond. Groetjes van een vriendengroep oet de MelderseNaam:
Matt
Date:
14/07/01
Opmerking:
Heeee Frenske, bedankt vur alle lessen. Het woare altied leuke en gezellige lessen woar gej mej toch het kunnen lieren hoe ge mot reeje. Oaver 2 jaor het EK belde mej maar ef vaan te veure dan vul ik de poule vur ow wal ef in hahaha.. Nogmaals bedankt vur alles, en veul succes verder!Naam:
Bo
Date:
14/06/20
Opmerking:
Ha Frans, Hiel erg bedankt voor alle leuke en lierzame lessen! Ok bedankt vur ow geduld, as ik wer is mien mail neet hai geleaze of meej in de tied hai vergist... Hiel veul succes verder! Groetjes Bo/ODOS-muts/knakworstNaam:
Menno Koster
Date:
14/06/17
Opmerking:
Yes geslaagd! Met dank aan de goede, duidelijke maar vooral gezellige lessen van Frans. Ik zal het laten weten als mijn kratje Erdinger bijna op is.Naam:
Yvonne Kristal
Date:
14/05/27
Opmerking:
Haa Frans, Bedankt vur alles! Ge het ok deze knakworst loate slagen! Vul succes met al die andere knakworsten!! Groetjes Yvonne!Naam:
Dirkje Driessen
Date:
14/05/15
Opmerking:
Het is je weer gelukt, van deze flap ben je af! :p Ik ben GESLAAGD!!! Heel erg bedankt voor alles Frans, ik ga je wel missen hoor! Nog heel veel succes en plezier in de toekomst, dat heb je verdient! Groetjes!Naam:
Ward Versleijen
Date:
14/05/13
Opmerking:
Frans, Bedankt voor de lessen! Volgend jaar natuurlijk weer geen feestje op de coolsingel, maar op het stadhuisplein in Eindhoven zoals het hoort. Veel succes verder! Groeten WardNaam:
Meggy
Date:
14/04/24
Opmerking:
Heeee Frenske, I did it, ik ben GESLAAAGD! Ik wil je heel graag bedanken voor de gezellige rijlessen! En je veel succes wensen met de toekomstige knakworsten die je nog gaat krijgen haha.. GroetjesawwNaam:
Accountantskantoor Verstraelen
Date:
14/04/12
Opmerking:
Vanmiddag een leerzame middag gehad tijdens de opfris-theoriecursus. Voor de meesten viel het erg tegen. Resultaat: 100% gezakt, wel een zeer geslaagde activiteit. Frans bedankt namens Accountantskantoor Verstraelen HorstNaam:
Lotte
Date:
14/04/08
Opmerking:
Nou frenske, ge hed ut toch moei veur mekaar gekreage! 3x op rej in ien kier geslaagd! Bedankt en hajje wah knakworst ;).Naam:
Sandy
Date:
14/04/08
Opmerking:
Heeey Feyenoordmuts, Het was dan niet altijd even makkelijk, maar het is toch gelukt. Bedankt voor de lessen, ik zal je toch wel gaan missen. Groetjes Ajaxmuts Sandy ;)Naam:
Jeroen
Date:
14/03/18
Opmerking:
Hey Meneer Hegger, Wat hebben we gelachen vrijdag!! :) Met de KPJ hebben we deelgenomen aan een theorie-cursus / Examen voor het Rijbewijs. Dit hebben we natuurlijk met de nodige pilsjes gecombineerd. Van te voren denkt dat iedereen de regels nog wel weet en slaagt... Maar het is toch pittig allemaal! Al met al een top avondje in Het Tunneke. Bedankt voor de plezierige theorieavond Namens KPJ Melderslo. (o en Mark Keiren Als enigste geslaagd Proficiat Kerel!! <:o)Naam:
Richel
Date:
14/03/17
Opmerking:
Dank je wel voor de lessen. En ik ga veel plezier vele km rijden. Met vele pieken en dalen. Maar het is me toch gelukt. Gekke vent ( grapje)Naam:
Matanja
Date:
14/03/13
Opmerking:
Hej Frans, Deze bok uit Swolgen is ook geslaagd. Niks paard met wagen, ma enne echte auto. Soms was ik een muts, ma is allemaal goed gekomen. Ik denk toch wel dat ik je ga missen hoor, alle gekkigheid vooral. Maak me gek he Frans ;p Gr. MatanjaNaam:
Jonne Kleuskens
Date:
14/03/10
Opmerking:
Ha Frenske, hiel erg bedankt vur de lessen en de gezelligheid! We zeen os inderdaad wel wer enne kier bej ow in de serre! Groetjes JonneNaam:
Jan van de Pas
Date:
14/02/06
Opmerking:
Hallo Frans, Bedankt voor de plezierige theorieavond die we van jou gehad hebben. Echt leuk en wellicht een aanrader voor andere vriendengroepen die nog een thema zoeken voor een feestavond. Samengevat het was goed gepresenteerd, gezellige sfeer en ook nog leerzaam. Helaas was het resultaat voor onze vriendenclub wat teleurstellend 0 geslaagden.Naam:
Tom Aarts
Date:
14/01/27
Opmerking:
Frans, bedankt voor de rijlessen. 't Duurde ff maar dan heb je ook wat h!? haha. Maar in die lange tijd is het je gelukkig nog steeds niet gelukt om een Feyenoorder (of hoe je dat ook mag schrijven;p) van mij te maken haha. Succes verder en we zien ons nog wel denk ik!Naam:
Jordi Vullings (zeejke)
Date:
14/01/21
Opmerking:
Haa frens, niks gen klage gehad, maja waat wilde ok met zonne lierling, proficiat met meej wah! haha. Nou feyenoord nag kampioen, beaker en misschien ok nag de champions league volgend joar! groeten, JordiNaam:
Charlie Verkoelen
Date:
14/01/20
Opmerking:
Frans! heel erg bedankt voor de rijd en energie die je in me hebt gestoken om te zorgen dat ik zou slagen! ik ben je erg dankbaar!! we zien ons wel een keer op de weg. ps: kaas, flash, ok groetjes charlie!Naam:
rood wit 90
Date:
14/01/18
Opmerking:
Goedendag frans Bedankt voor de gezellige theorie les was leuk en leerzaam en moeilijk he.... Groetjes rood wit 90 meldersloNaam:
Tim Verheijen
Date:
13/12/24
Opmerking:
Ha Frans, bedankt voor alle lessen! Met bloed, zweet en tranen is het dan toch gelukt. Groetjes TimNaam:
Frans, Will en Femke Hegger
Date:
13/12/17
Opmerking:
Wij wensen al onze leerlingen, oud leerlingen, familie, vrienden en bekenden, prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en een verkeersveilig 2014!!!!!!!Naam:
Hilde Vlemmix
Date:
13/11/17
Opmerking:
Haa frans, Bedankt voor de fijne lessen!!! En natuurlijk voor het snel halen van mijn rijbewijs ;) Groetjes HildeNaam:
Jeroen Hegger
Date:
13/11/14
Opmerking:
Ha Frans, hartstikke bedankt voor de leuke lessen! Groeten JeroenNaam:
Kyra Jakobs
Date:
13/11/12
Opmerking:
Ha Frans, super bedankt vur de lessen! Ik heb vul van ow gelierd! Groetjes Kyra!Naam:
Roy hegger
Date:
13/11/12
Opmerking:
Heyy Frans, bedankt veur de leuke, lierzame maar veural gezellige lessen!! Groetjes Roykosoep!Naam:
Eline Peeters
Date:
13/10/07
Opmerking:
Ha Frenske, Bedankt!! Heb nu toch eindelijk een kijkje genomen op je nieuwe site, ziet er top uit!! Groetjes ElineNaam:
Dion Kleuskens
Date:
13/09/30
Opmerking:
Eej frans, bedankt vur de lesse wah. Ut waas gezellig, maar vaan meej hedde ok genne las mer! Ow latste hoar kunde afgeave aan de rest! Groetjes ow vakantiedochter!Naam:
Luc van Osch
Date:
13/09/20
Opmerking:
Heuj Frans, Bedankt wah Melderse vur de reejlesse die geej meej gegeave hed, doarneave bin ik ok wer waat wiezer gewoare as ut giet um de scheidsrechtergeschiedenis vaan Nederland. We zeen os wal wer enne kier op ut moeje sportpark in Hrs! Groetjes de Wittenhrs-manNaam:
Hilda Cuijpers
Date:
13/09/18
Opmerking:
Heel mooie website Frans. Helaas heb ik al heel erg lang mijn rijbewijs dus ben ik zelf geen directe klant. Succes verderNaam:
Mirthe Cuenen
Date:
13/09/15
Opmerking:
Haa Frans, Heel veel plezier van je nieuwe site! Groetjes, MirtheNaam:
Joske Peeters
Date:
13/09/15
Opmerking:
Ha Frans, wat een mooie site zeg. Kei gaaf! Veel plezier ermee Groetjes, JoskeNaam:
Gonny
Date:
13/09/14
Opmerking:
Hey Frans, Mooie site, ziet er strak en duidelijk uit!! Leuke fotos ;) Heel veel succes, De MunckiesGastenboek