Geslaagd

September 2021


Geen geslaagden
Rijschool Frans Hegger, een RIS gecertificeerde rijschool.

Zoek je een Rijschool waarbij kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats komen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Waarom zou je voor Rijschool Frans Hegger moeten kiezen?
Rijschool Frans Hegger is een jonge, frisse en moderne rijschool met een goed slagingspercentage (zie Rijschoolgegevens), waar elke leerling alle aandacht krijgt die hij of zij verdient.
De praktijklessen worden gegeven door ιιn deskundige instructeur namelijk Frans Hegger.
Bij mij heb je dus niet te maken met het veelvuldig wisselen van verschillende instructeurs, zoals nogal eens wil voorkomen bij een grote rijschool.

Ik besef dat het behalen van het rijbewijs behoorlijke kosten met zich meebrengt.
Daarom doe ik er alles aan om de kwaliteit op een zo hoog mogelijk niveau te houden.
Verder heb ik een duidelijke website met veel info en ben ik zelf volgens de nieuwste methoden opgeleid.
De praktijkles geef ik volgens de RIS methode in een perfecte jonge auto en ik gebruik tijdens de theoriecursus de modernste technieken volgens model van het CBR examen.
Ik werk planmatig, hanteer een Instructie-vorderingenkaart waarop ik jouw gegevens vast leg en ik ben flexibel genoeg om aan jouw persoonlijke wensen tegemoet te komen.

Kortom, Rijschool Frans Hegger, optimale middelen waarmee ik samen met jou een prima basis zal leggen voor vele veilige kilometers!

Beste leerlingen en toekomstige leerlingen,

Op 6 mei heeft de overheid tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat met ingang van maandag 11 mei de rijlessen weer mogen worden hervat. Dit is heel goed nieuws, maar we moeten natuurlijk nog wel met zijn allen voorzichtig zijn. Hoe belangrijk het rijbewijs ook is, de gezondheid staat voorop! Vandaar dat ik een protocol heb opgesteld om veilig en verantwoord rijlessen te kunnen geven en volgen. Zie hier onder.

7 mei 2020

PROTOCOL RIJSCHOOL FRANS HEGGER I.V.M. COVID19

Het doel van dit protocol is om veilig en verantwoord rijles te kunnen geven en volgen ten tijde van de COVID19-crisis, met het oog op de bescherming van de gezondheid van de instructeur en de leerling. De voorgeschreven richtlijnen van het RIVM dienen hierbij als uitgangspunt. Rijschool Frans Hegger kan dit protocol ieder moment wijzigen of aanpassen en zal zijn leerlingen hiervan op de hoogte stellen.

De rijlessen
• Voorafgaand aan de rijles krijg je twee vragen. Kunnen beide vragen met ‘nee’ beantwoord worden, dan kan de rijles starten:
1. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID19 gehad?
2. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
• Als je je niet lekker voelt en corona-gerelateerde klachten vertoond: zeg de rijles dan af, ook al is dit binnen 24 uur voorafgaand aan de rijles. Ik ga er vanuit dat hier geen misbruik van gemaakt zal worden en zal dan ook geen annuleringskosten in rekening brengen.
• Vlak voor de rijles was je grondig je handen. Voordat je de auto instapt krijg je van mij een gel om je handen mee te desinfecteren. Wacht met instappen totdat ik aangeef dat het kan.
• Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wel gewenst. Hier dien je zelf voor te zorgen. Dit geldt ook voor het dragen van handschoenen.
• Als je moet niezen, hoesten of kuchen doe je dat in je elleboog.
• Ik zorg ervoor dat de auto schoon, gedesinfecteerd en geventileerd is voordat jouw rijles begint. Daarvoor plan ik tussen de rijlessen door extra tijd in.
• Aan het einde van de rijles krijg je van mij een desinfecterend doekje, waarmee je alles wat je hebt aangeraakt (denk hierbij ook aan de sluiting van de gordel, de stoelknoppen en de schakelaar van de richtingaanwijzer, etc.) zelf schoonmaakt. Het doekje neem je mee naar huis en gooi je thuis weg.
• Er mogen maximaal twee personen in de auto zitten, dus meerijden van familie of vrienden of andere leerlingen is niet toegestaan.
• Neem alleen jouw RISboek mee naar de auto en verder zo min mogelijk spullen. tueelTassen en jassen doe je in de kofferbak.
De tussentijdse toetsen en praktijkexamens bij het CBR
• Voorafgaand aan de toets of het examen desinfecteer je zelf jouw deel van de auto en de examinator desinfecteert zijn/haar deel van de auto.
• De rijinstructeur mag er tijdens het voor- en eindgesprek niet bij zijn en tijdens de rit niet meerijden.
• Voordat je je ID aan de examinator overhandigt dien je deze ter plekke te desinfecteren.
• Het uitslagformulier wordt in jou bijzijn, alleen door de examinator getekend.
=========================================================================================================================================================
Veel succes met het voortzetten van de rijopleiding! Maar wil je liever nog even wachten met de rijlessen; geen probleem. Dat kan!
Let goed op jezelf en op elkaar en blijf gezond!
Home