Theorie is de basis om straks op een veilige manier met je auto deel te nemen aan het verkeer. Voor het examen dien je 16 jaar oud te zijn en het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Theoriecursus
De kort maar krachtige spoed theoriecursus wordt gegeven door een vakbekwame instructeur in Hotel Wilhelmina te Venlo.(tegenover het NS station) De cursus bestaat uit een zaterdag van 9.00 uur tot 14.30 uur en circa 1,5 week later op de donderdag van 9.30 tot 11.30 uur. Aansluitend is vanaf 13.00 uur diezelfde dag het theorie-examen bij het CBR te Venlo-Blerick.
Start nieuwe spoed theoriecursus op vrijdag 7 augustus en op donderdag 13 augustus 2020, examen donderdag 13 augustus 2020 of later. Deze cursus i.c.m. een flink stuk zelfstudie staat garant voor een super goed resultaat. De leerstof, huiswerk en oefenvragen verloopt geheel via een app, welke je krijgt na betaling. Dus je hebt absoluut geen theorieboek meer nodig!
Vervoer voor de zaterdag naar Venlo en terug zal door mij zelf worden gecoördineerd en met behulp van de ouders en mij zelf worden opgelost. Bij voldoende opgave hoeven de ouders elk maximaal maar 1 x te rijden om de leerlingen te brengen of op te halen vanaf Melderslo/Venlo. Voor de donderdag dient de leerling zelf voor (openbaar) vervoer te zorgen.
De cursus wordt gegeven met behulp van de modernste technieken en hulpmiddelen.

Tarieven per 1-1-2020. 
Theoriecursus, app etc. is inclusief een normaal theorie-examen a € 170,00 Dit bedrag dient men na aanmelding voor de cursus en na ontvangst informatie cq betalingsmail van theoriecentrum077, meteen direct rechtstreeks te betalen aan theoriecentrum077.
Theorie-examen los a € 43,00
Verlengd theorie-examen los a € 55,00

Slagingsgarantie.
Mocht je de eerste keer niet slagen voor het theorie examen dan mag je, mits je de cursus geheel hebt gevolgd, daarna de volgende theoriecursus gratis opnieuw volgen. (de kosten voor het herexamen moet dan nog wel worden betaald)
Theorie-examen.
Op het examen van het CBR worden a.d.h.v. beelden 40 meerkeuze (12 st. regelkennis waarvan je er 10 goed moet hebben en 28 st. inzicht waarvan je er 25 goed moet hebben) vragen gesteld.
Verder krijg je nog 25 vragen gevaarsherkenning, waarvan je er 13 goed moet hebben. Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig.
Mee te nemen naar het Theorie-examen.
de examen oproepprint (deze krijg je per e-mail via theoriecentrum077)
een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs

Theoriecursus